2017. május 7., Húsvét 4. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • csütörtök: Boldog Salkaházi Sára szűz és vértanú

  • szombat: A Fatimai Boldogságos Szűz Mária

2. Május a Szűzanyának szentelt hónap. Az év legszebb havának minden estéjén 1810 – től, litániát éneklünk templomunkban.

3. A Kolping Akadémia soron következő előadása május 8-án, hétfőn, este fél hétkor lesz a Szent Anna Plébánián. Ft. Buda Péter, az Érseki Papnevelő Intézet rektora tart előadást: Szent László, a király és a szent címmel. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

4. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

5. Jövő szombaton, a rózsafüzér társulatok egri találkozójára, reggel ½ 8-kor indul az autóbusz a Mindszenti Templom elől. Kérem a feliratkozott társulati tagokat, hogy időben érkezzenek.

6. Templomunkban május 14-én, a ½ 9-kor kezdődő szentmisén elsőáldozás, május 21-én, a 10 órai szentmisében pedig bérmálás lesz. A bérmálás szentségét Ft. Buda Péter, az Érseki Panevelő Intézet rektora szolgáltatja majd ki. Május 21-én, a bérmálás miatt a ½ 12-es szentmise elmarad. Imádkozzunk az elsőáldozókért és bérmálkozókért!