2017. január 8., Urunk megkeresztelkedése

1. A hét jeles ünnepei:

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. A Kolping Akadémia soron következő előadását Dr. Seregély István érsek atya tartja „Száz éve történt a fatimai Mária-jelenés” címmel, január 9-én, hétfőn este ½ 7-től a Szent Anna Plébánia Kolping Házában. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

3. Január 15-én, vasárnap, 16 órától mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben a szokott rend szerint.

4. Jövő vasárnap (január 15-én) kezdődik az imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az imahét első alkalma az avasi református templomban lesz vasárnap, 17 órától. Templomunkban január 22-én, vasárnap, 17 órakor lesz az imahét zárása. Kiemelt alkalom január 21, szombat, amikor a Miskolci Egyetemen lesz közös imaóra 16 órai kezdettel, melyen a különböző felekezetek püspökei hirdetik az Igét. Az egyetemi imaóra után az autóbuszok sűrített menetrend szerint indulnak majd a belváros felé. Az ökumenikus imahét részletes programját a Kedves Hívek az üvegajtón és az egyházközség honlapján is olvashatják. Szeretettel buzdítunk Mindenkit, hogy kapcsolódjunk bele minél többen a Krisztus-hívők egységéért való imádságba! A heti perselypénzt helyi rászorulók részére ajánljuk fel.

5. Akik szeretnék kérni a házszentelés szentelményét és szívesen megáldatnák otthonukat, kérjük jelezzék szándékukat a sekrestyében vagy az irodában. Név, cím és telefonszám megadását kérjük.

6. Egyházközségünk Karitász-csoportja újra várja a rászorulókat a Glória épületben minden hétfőn 15-től 17 óráig.