2016. június 19., évközi 12. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Gonzága Szent Alajos szerzetes

  • péntek: Keresztelő Szent János születése

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. Június Jézus Szent Szívének hónapja. Egész hónapban pénteken, szombaton és vasárnap este 18 óra 10 perctől Jézus Szíve litániát imádkozunk templomunkban.

3. Ebben a hónapban már nem lesz mocorgós mise. Legközelebb szeptember 3. vasárnapján várjuk a kisgyermekes családokat a Millenniumi Terembe.

4. Templomunk búcsúját június 26-án, jövő vasárnap tartjuk. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, melyet Főtisztelendő Dr. Medvegy János apát, a mezőkövesdi nagytemplom plébánosa fog bemutatni és a szentbeszédet is ő mondja. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket! Az ünnepi szentmise után a kórus és a képviselőtestület tagjait várom a Milleniumi Terembe koccintásra, beszélgetésre. A névre szóló meghívók átvehetők a sekrestyében a szentmisék után. A búcsúi szentmise és körmenet miatt jövő héten a ½ 12-es szentmise elmarad!!!

5. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!