2016. július 24., évközi 17. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • hétfő: Szent Jakab apostol

  • kedd: Szent Joakim és Szent Anna

  • péntek: Szent Márta

  • szombat: Szűz Mária szombatja

2. A Szent Anna egyházközség hivatalos szentségimádási napja július 26-án lesz, melynek keretében egyházközségünk 13-14 óra között vezeti az imaórát. Szeretettel várják a Kedves Híveket!

3. A Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola katolikus, vallásukat gyakorló konyhai dolgozókat (szakács, élelmezésvezető, konyhalányok) és óraadó angoltanárt keres felvételre. Jelentkezni augusztus 5-ig lehet személyesen az iskola titkárságán, illetve írásban postai vagy elektronikus levélben. Az önéletrajz mellett plébánosi ajánlás is szükséges. Bővebb információ az iskola honlapján olvasható.

4. A Kazincbarcikai Don Bosco Iskola pályázatot hirdet gyógypedagógus és kollégiumi nevelőtanár állás betöltésére. Érdeklődni az iskola vezetőségénél lehetet személyesen, telefonon vagy emailben. Szeretettel várják iskolájukba a hátrányos helyzetű tanulók jelentkezését.

5. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!