2016. január 31., évközi 4. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Gyertyaszentelő Boldogasszony
  • szerda: Szent Balázs püspök és vértanú
  • péntek: Szent Ágota szűz és vértanú
  • szombat: Miki Szent Pál és társai vértanúk

2. Január 31-én, vasárnap, 17 órától Keresztény Irodalmi Szalon lesz a Millenniumi Teremben. Egy zenés-dalos-verses órára invitálunk minden kedves érdeklődőt, melyet január hónap jeles eseményei kapcsán állít össze az Éltető Lélek Irodalmi Kör.

3. Kedden, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, templomunkban reggel 7-kor és este ½ 7-kor lesz ünnepi szentmise, melyeken gyertyaszentelést végzünk. A szokásos 10 órai szentmise idén a templomfelújítás miatt elmarad. Sajóbábonyban jövő vasárnap, a szentmise keretében végezzük a gyertyaszentelést.

4. Jövő héten elsőpéntek, elsőszombat és elsővasárnap lesz a szokott rend szerint.

5. Február 7-én, jövő vasárnap, az esti szentmise után ½ 8 órai kezdettel, képviselőtestületi gyűlést tartunk a plébánia dísztermében. A névre szóló meghívók a sekrestyében átvehetők.

6. A Kolping Akadémia soron következő előadását Ft. Tóth Gábor füzéri plébános tartja „Irgalmasság Szent Erzsébet életében” címmel, február 8-án, este ½ 7-től a Szent Anna Plébánia Kolping Házában. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

7. Az idősek napja ez évben február 14-én, vasárnap kerül megrendezésre. A 10 órakor kezdődő szentmise keretében a betegek szentségében részesülhetnek azok a hívek, akik elmúltak 60 évesek, vagy valamilyen betegségben szenvednek, és előzőleg jelentkeznek a plébánián vagy a sekrestyében. A szentmise után Kolping Családunk, a Millenniumi Teremben, rövid műsorral és agapéval kedveskedik. A szeretetvendégséghez sütemény felajánlást szívesen fogadunk.

8. A Mindszent Kolping Család az elmúlt évekhez hasonlóan, nyári HITTANTÁBORT szervez. A tábor ideje: 2016. június 27. (hétfő) – július 04. (hétfő). Helye: Abádszalók, Kolping-ház. Részvételi díj gyermekenként: 17 000.- Ft + 3 000.- Ft útiköltség. Alsó korhatár: aki már befejezte az általános iskola 3. osztályát. Kisebb testvér jöhet, ha a nagyobb testvér vállalja! További részletek az üvegajtón elhelyezett plakáton, illetve a Kolping Család honlapján olvashatók.

9. Hálás szívvel köszönjük a Kedves Hívek nagylelkű adományait, melyekkel templomunk felújítását támogatták! Továbbra is szeretettel várjuk az adományokat az irodában és a sekrestyében, illetve a kihelyezett sárga csekkeken. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak templomunk megújulásának sikeréért. A kényelmetlenségek miatt türelmet és megértést kérünk!