2015. július 19., évközi 16. vasárnap

. A hét jeles ünnepei:

  • szerda: Szent Mária Magdolna
  • csütörtök: Szent Brigitta szerzetesnő
  • péntek: Árpád-házi Szent Kinga szűz
  • szombat: Szent Jakab apostol

2. Egyházközségünk munkatársát, Gázsa Lászlót, súlyos betegség után a Mindenható hazaszólította a mulandó, földi életből. Elhunyt László testvérünkért a temetési engesztelő szentmise kedden, 13 órakor kezdődik templomunkban, mulandó testét pedig a szentmise után helyezzük örök nyugalomra az altemplomban, a feltámadás reményében.

3. A miskolci Szent Anna templom búcsúját július 26-án, jövő vasárnap, a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise keretében tartják. A búcsúi szentmisét Kuminetz Géza atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem dékánja fogja bemutatni és a szentbeszédet is ő mondja. A búcsú előtti napon, július 25-én, szombaton, egész napos szentségimádás lesz a Szent Anna templomban. A mi egyházközségünk 13-tól 14 óráig vezeti az imádságot. Szeretettel hívják és várják a Kedves Híveket!

4. A Miskolc-Mindszenti Plébánia felvételt hirdet megüresedett hitoktatói főállás betöltésére. Szeretettel várjuk a főiskolai vagy egyetemi diplomával rendelkező hittanárok jelentkezését a plébánia irodájában. A jelentkezéshez szükséges dokumentumok: diploma másolata, szakmai önéletrajz, motivációs levél, plébánosi ajánlás. Jelentkezési határidő 2015. július 27.