2015. augusztus 30., évközi 22. vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • csütörtök: Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító
  • szombat: Kalkuttai Boldog Teréz szűz

2. Az előttünk álló héten elsőpéntek, elsőszombat és elsővasárnap lesz a szokott rend szerint.

3. Szeptember 1-én, 17 órától megbeszélés lesz a Karitász Csoport tagjai számára a Glória épületben. Szeptember 8-tól pedig újra várják a rászorulókat a megszokott rend szerint. Új tagokat is szeretettel hívunk és várunk!

4. Szeptember 6-tól, jövő vasárnaptól, újra lesz reggeli szentmise a Zárda kápolnában fél 8-tól és a Kálvária kápolnában fél 11-től.

5. Szeptember 13-án, a fél kilenckor kezdődő szentmise keretében lesz a plébániánkhoz tartozó hittanosok és pedagógusok tanévnyitó szentmiséje, amelynek keretében tanszermegáldást végzünk. Az új tanév elején erre a közös imádságra minden diákot és pedagógust szeretettel hívunk és várunk.

6. Az udvari munkálatok miatt kérjük a Kedves Híveket, hogy a gyermekekre fokozottan ügyeljenek és a parkolásnál is legyenek óvatosak. Szeretettel kérünk mindenkit, hogy imádkozzanak Templomunk megújulásának sikeréért, hogy ezt a nagy feladatot Isten áldásával mielőbb meg tudjuk valósítani. A várható kényelmetlenségek miatt pedig türelmet és megértést kérünk!