Költözünk

ServerLassan egy éve, hogy az első változatában elindult oldalunk. Azóta megújult az oldal kinézete és tartalma is, és jelentősen bővült a megosztott anyagok mérete is. Elsősorban fotótárunk foglal el egyre jelentősebb tárhelyet. Látogatóink száma is megnövekedett, naponta több száz oldalletöltésig is eljutottunk az elmúlt hónapokban.

Az induláshoz vásárolt tárhelyünk ennek megfelelően ma már majdnem szűkösnek mondható és az oldalbetöltések gyorsasága is hagy némi kívánnivalót maga után. Így fejlődésünk következő lépcsőfoka az, hogy egy új, tágasabb és remélhetőleg gyorsabb tárhelyre költözünk. Nem utolsósorban közzétett írásaink és fotótárunk tárolásának biztonságát is javítani fogja az új szerver.

Az átállás részeként az elkövetkező időszakban lesz egy rövid szünetelés, amikor oldalunkat a régi szerverről már, az új szerverről még nem lehet majd elérni. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez az időszak minél rövidebb legyen.

Azonban a szünetelés időszakában is bátran ajánlhatjuk figyelmükbe a plébánia facebook oldalát, ahol továbbra is közzé fogjuk tenni hirdetéseinket, híreinket.