2024. február 4., évközi 5. vasárnap

  1. A mai szentmiséken Balázsáldást kapnak azok a hívek, akik kérik. Vonalban sorakozzanak fel a szentmise végén az oltár lépcsőjénél, és az atyák sorba mennek. A kisgyermekeket ölbe lehet venni; a családok, ha együtt állnak – közösen kapják az áldást.
  2. A nagyböjthöz közeledve a Passió játékra is fel lehet már iratkozni a sekrestyében azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik szeretnének részt venni és szerepelni.
  3. Autóbuszos zarándoklatot szervez a Mindszenti Plébánia és a Mindszenti Kolping Család 2024. május 17- és 20-a között a Csíksomlyói búcsúba, valamint augusztus 5-től 12-ig „Szent Pál nyomában” Görögországba. Részletek a Plébániai irodában kérhetők, illetve a templom ajtaján és a Plébánia honlapján olvashatók.
  4. Jövő vasárnap, február 11-én a Boldogságos Szűz Lourdes-i megjelenésének évfordulója lesz. Ez a betegek világnapja is egyben. Ezen a napon a betegek szentségét felvehetik a betegek és a 60 évnél idősebbek. Vasárnap a fél 12-es szentmisén és 17.00 órakor a Zárdakápolnában szolgáltatjuk ki a betegek kenetét. Előtte a szentgyónást el kell végezni. Kérjük azokat, akik járművet vezetnek, hogy az idős, nehezen mozgó hozzátartozókat és ismerőseiket, szomszédjaikat szíveskedjenek elhozni ezen a napon a szentmisére, hogy betegek kenetét felvehessék. Tehát fél 12-kor a Mindszenti templomban, és 17.00 órakor a Zárdakápolnában.