2022. július 31., évközi 18. vasárnmap

  1. Ma Kovács József atya elköszön. Ha valaki személyesen is szeretne elköszönni tőle, a Millenniumi teremben egy üdítő mellett lehetséges, a 10 órai szentmise után.
  2. Jövő vasárnap a 10 órai szentmisét a Roma Holokauszt áldozataiért ajánljuk fel. A szentmise után a Roby Lakatos Trió rövid emlékhangversenyt ad a Mindszenti templomban. Utána a Kálvária domb aljában megemlékezés lesz az emlékműnél.
  3. Két főállású hitoktatót keresünk, a Mindszenti Plébánia területén hitoktatáshoz.
  4. Elsőcsütörtök lesz a héten, reggel 8 és 10 óra között gyóntatási ügyletet lesz a Mindszenti templomban. Elsőpéntek, a reggeli szentmise alatt nem, de a szentmise után is lesz gyóntatás.
  5. Két, vallásos, most kezdő egyetemista -egyik fiú, a másik lány- albérletet keres. Külön albérletet, mert nem tartoznak össze, csak egyszerre kértek segítséget.
  6. A sajóbábonyi templomra a múlt vasárnapi gyűjtésből 345.330.- ft adomány gyűlt össze. Isten fizesse meg!
  7. A szeptemberi (23, 24, 25.) háromnapos zarándokútra még lehet jelentkezni. 60 ezer forint lesz, teljes ellátással (utazás, étkezés, szállás és belépők). Tervezett zarándok út: Zirc, Pannonhalma, Győr, Esztergom, Mátraverebély-Szentkút, Gyöngyös-Fájdalmas Anya búcsú a barátok templomában.
  8. Hétfőtől ismét teljes nyitva tartás lesz a plébánia irodán. De: 9-12-ig és du 15-17-ig.
  9. A héten tartják névnapjukat: ma: Oszkár és Ignác, hétfőn: Boglárka, csütörtökön: Domonkos, pénteken: Krisztina, vasárnap: Ibolya. Isten éltesse őket!
  10. Csütörtökön Vianney Szent János (a plébánosok védőszentje), szombaton Urunk színeváltozásának az ünnepe lesz.