2022. február 20., évközi 7. vasárnap

  1. Kedden, február 22-én Szent Péter apostol székfoglalásának ünnepén tartjuk templomunkban az egyházmegyei szentségimádási napot. A járvány hosszú szünetet rendezett, most azonban megkezdjük. Reggel 7 órakor szokásosan szentmisét tartunk. 9 órakor lesz a szentségkitétel, a város plébániáiról várjuk a híveket, óránkénti váltásban, egészen az esti szentmise kezdetéig, fél 7-ig. A Mindszenti Egyházközség közös szentségimádása 17.00 órakor kezdődik és utána lesz a záró szentmise. A záró szentmisét Palánki Ferenc püspök atya tartja, a résztvevő atyákkal közösen koncelebrálva. Hívjuk a kedves testvéreket a záró szentmisére, de aki teheti, napközben is nézzen be egy-egy órácskára a Mindszenti templomba!
  2. „Te győzz le” címmel a Versbarátok köre Pilinszky János költő születésének 100. évfordulója kapcsán mához egy hétre, vasárnap délután 16.00 órakor műsort ad a Millenniumi Teremben. Várjuk a Pilinszky János költészetét kedvelőket!
  3. Jövő szombaton február 26-án, 14:00 órai kezdettel gyerekfarsangot tartunk a Millenniumi Teremben, Farsangi kincsvadászat – címmel. Belépés:gyerekeknek csak jelmezben, felnőtteknek gyerekükkel és egy tálca süteménnyel. Tombolatárgyak felajánlását is várjuk! Feliratkozni a szentmise után a Millenniumi Teremben lehet, gyermek nevével és osztályával. Nyomatékosan kérjük, ha valaki Covidos, vagy felsőlégúti megbetegedésben szenved, NE JÖJJÖN, akkor sem, ha jelentkezett!
  4. A nagyböjthöz közeledve a Passió játékra is fel lehet már iratkozni azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik szeretnének részt venni és szerepelni.
  5. A Szent Rita imacsoport minden kedden, este ¼ 6-tól imaórát tart, a plébánia Tanácstermében. Most kedden, a szentségimádási órába kapcsolódnak be.
  6. „Iskola Kóstolgató” – címmel a Vörösmarty Katolikus Általános iskolában március 11-én Gergelyjárást tartanak, magyarul diáktoborzást nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek. De toboroznak konyhai kisegítőt és egy takarítót is – őket természetesen a felnőttek közül. Jelentkezni a gazdasági vezetőnél lehet.
  7. Jövő vasárnap, a katolikus iskolák javára országos gyűjtés lesz. Ne feledkezzünk meg róla!