2020. november 15., évközi 33. vasárnap

  • Az éjszakai kijárási tilalom miatt, az esti szentmisét a Mindszenti templomban egy fél órával előbb kezdjük. Hétköznap és vasárnap is: este 6 órakor lesz az esti szentmise hétfőtől. A zárda kápolnában hétköznap és vasárnap is fél 5-kor kezdjük a szentmisét.
  • A szentmiséket megtartjuk, de kérjük az előírások szigorú betartását: maszk és kézfertőtlenítés elvégzését, valamint a másfél méter távolság megtartását egymástól.
  • Sajnos a szentségi felkészítő hittant csak online módon tudjuk tartani, Józsi atya az elsőáldozásra és a bérmálkozásra készülő csoportnak létrehozott egy-egy Facebook csoportot, oda kell bejelentkezni, és azon keresztül fogja küldeni az anyagot, amíg a veszélyhelyzet meg nem szűnik.
  • Jő évben a Mindszenti temető gondnoki állása megüresedik. Keresünk olyan 50 év körüli családos, katolikus személyt, aki a temetőgondnoki feladatot átveszi Dvorszki Bélától, aki 25 éve nagy odaadással tölti be ezt a fontos, komoly felelősséggel járó, sok türelmet és empátiát igénylő munkakört. Az érdeklődő személyesen a plébánosnál jelentkezzen, a plébániai telefonszámon keresztül. Könyvelési- közgazdasági- és emberismerettel valamint jogosítvánnyal rendelkezők számára ajánljuk a munkakört. Jelentkezni még ebben az esztendőben célszerű. Munkakezdés, a képviselőtestületi meghallgatás után, jövő év április-május hónapjaiban.
  • A fél 9-es szentmise után az egyházközségi képviselőtestület tagjait egy rövid konzultációra várjuk a millenniumi terembe.