2019. február 24.

  • Február 25-én, hétfőn a Mindszenti Plébánia Egyházközségi Képviselőtestületének költségvetés- és számadási gyűlése lesz. Kérjük a képviselőtestület tagjait szíveskedjenek részt venni az ülésen, ami este 6 órakor kezdődik, a plébánia Disztermében. Most, a szentmise után kérjük az egyházközségi képviselőtestület tagjait, szíveskedjenek a sekrestyében átvenni a meghívót és a programot.
  • Február 28-án csütörtökön délelőtt gyóntatási ügyelet lesz a Mindszenti-templomban reggel 8 és 10 óra között. Ugyancsak a Mindszenti templomban, az Eucharisztikus Kongresszusra készülve a hónap utolsó csütörtökjén közös szentmisét mutatunk be a város papsága és hívei részvételével 17:00 órakor. Ezen a napon, a Zárda kápolnában nem lesz szentmise. A Mindszenti templomban az estimise 17:00 órakor kezdődik.
  • Kedden temetik Stella Leontin atyát Vácott. Sokan ismerték, ha máshonnan nem a Szent István Rádió közvetítései révén. A Máriabesnyői kegytemplom és lelkigyakorlatosház igazgató plébánosa volt. Váratlanul halt meg.
  • Március 2-án szombaton szentmise keretében új elnevezést kap a Nyíregyházi papi szociális otthon. Ezentúl: Seregély István Papi Szociális Otthon lesz a neve.
  • Jövő szombaton este 7 órakor elkezdődik a jegyesoktatás, a plébánia disztermében. Minden házasságra készülő jegyespárt várunk, egyben kérjük, hogy aki házasságot szeretne kötni ebben az esztendőben itt a Mindszenti-templomban, az jelezze időben.
  • Várjuk azoknak a gyerekeknek és fiataloknak a jelentkezését, akik szívesen vállalnak szerepet a húsvéti passiójáték előadásában. Jelentkezni lehet a fél 9-es szentmise után a Millenniumi Teremben, a többi szentmise után a sekrestyében, valamint a hitoktatóknál.