2017. április 23., az isteni irgalmasság vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Szent Márk evangélista

  • szombat: Sienai Szent Katalin szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentje

2. 23-án, délután 16 órától, mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben a szokott rend szerint.

3. A Mindszent Kolping Család következő összejövetele 23-án délután, 17 órakor lesz a plébánia Dísztermében. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk.

4. A Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola és Óvoda Weöres Sándor Tagóvodájában 2017. április 24-25-én, hétfőn és kedden, 8-1730 óráig lesz a beiratkozás.

5. Péntekenként folytatódik plébániánkon a jegyesoktatás. Este hét órára várjuk az idén házasságra készülőket a Millenniumi Terembe.

6. A „Versbarátok köre” és a Mindszent Kolping Család „Hallgatagi ember” címmel Rendhagyó Irodalmi Teadélutánra hívja az érdeklődőket április 29-én, szombaton, 1630-kor a Millenniumi Terembe!

7. Április 29-én, szombaton, 1530 – kor, a lillafüredi Limpiász feszületnél szentmisét mutat be Kalna Zsolt minorita tartományfőnök-plébános. Az ilyenkor szokásos perselyadományok a Minorita Templom felújítására lesznek fordítva. Szeretettel várják a Kedves Híveket!

8. Jövő vasárnap imádkozunk a jó termésért. A búzaszentelés szertartását a 10 órai szentmise végén végezzük a szokott rend szerint.