2015. április 26., Húsvét 4. vasárnapja

1. A hét jeles ünnepei:

  • szerda: Sienai Szent Katalin, Európa társvédőszentje
  • péntek: Szent József a munkás
  • szombat: Szent Atanáz püspök és egyháztanító

2. Április 26-án, vasárnap van a papi és szerzetesi hivatások vasárnapja. Kérjük az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat aratásába! Ugyancsak a mai vasárnapon imádkozunk a jó termésért. A búzaszentelés szertartását a 10 órai szentmise keretében végezzük a szokott rend szerint.

3. A Mindszent Kolping Család április 26-án, vasárnap délután 17 órától összejövetelt tart a Millenniumi Teremben. Minden érdeklődőt és tagot szeretettel várunk!

3. Az előttünk álló héten elsőpéntek, elsőszombat és elsővasárnap lesz a szokott rend szerint.

4. Pénteken kezdődik a Szűzanyának szentelt tavaszi hónap. Május hó minden napjának estéjén 18 óra 10 perctől litániát imádkozunk templomunkban Égi Édesanyánk tiszteletére. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Híveket!

5. Jövő vasárnap anyák napja lesz. A szentmisék keretében az édesanyákért is imádkozunk.

6. A miskolci Minorita-Nagyboldogasszony templomban konferenciát szerveznek április 28-án, kedden Kelemen Didák atya halálának évfordulóján (amely egyben a Tartomány ünnepe is). A program délután fél négytől fog kezdődni, amely során több előadás, személyes megnyilatkozás is hallható lesz Kelemen Didák atya jelen kori hatásáról, arról, hogy mit is jelent életpéldája a mai kor embere számára. A záró, ünnepi szentmise 18 órától kezdődik, amelyet Didák atya boldoggá avatásáért mutatnak be. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!