2014. január 18., 2. évközi vasárnap

1. A hét jeles ünnepei:

  • kedd: Esztergomi Boldog Özséb
  • szerda: Szent Ágnes szűz és vértanú
  • csütörtök: Boldog Batthyány-Strattmann László
  • szombat: Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító

2. Vasárnap, január 18-án kezdődik az imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az első imaalkalom a Belvárosi evangélikus templomban lesz este 17 órától. A záróalkalomra január 25-én, 16 órakor kerül sor a Minorita templomban. Templomunkban január 19-én, holnap, 17 órakor kezdődik az imaóra, amely után agapéra hívjuk a kedves vendégeinket. Kérem a Kedves Híveket, hogy ehhez sütemények készítésével járuljunk hozzá, az elmúlt évek hagyományának megfelelően. Az ökumenikus imahét részletes programja az üvegajtón és az egyházközség honlapján is olvasható. Szeretettel buzdítunk Mindenkit, hogy kapcsolódjunk bele minél többen a Krisztus-hívők egységéért való imádságba!

3. Kedden, január 20-án, 17 órától Karitász-gyűlés lesz a plébánián, szeretettel várjuk a tagokat. Ugyancsak kedden este hét órára a katekumen csoport tagjait várjuk a plébániára.

4. Az elsőáldozásra készülő gyermekeket pénteken 16.15-től vagy szombaton 9 órától, a leendő bérmálkozókat szombaton 11 órától várjuk a plébánia hittantermében. Szombaton 10 órától ministráns foglalkozás lesz.

5. Folytatódik a Millenniumi Terem szolgálat. Kérjük a Kedves Testvérek ügyeletesi jelentkezését a sekrestyében.

6. Január 18-án, vasárnap, délután 16 órától mocorgós szentmise lesz a Millenniumi Teremben.